PANTALEÓ

www.pantaleo.cat

Gerard de Pablo - Veu principal i guitarres 

Jesús Costalago - Pianos i sintetitzadors 

David Curto - Guitarra elèctrica

Jordi Masana - Baix

Santi Ciurans - Bateria 

     

El fill gran de PantaleóEs veia a venir que aquest quintet egarenc es convertiria en grup de referència del nou pop català, però el que no esperàvem tan aviat és que aquest 2017 ja podríem gaudir del seu explosiu segon disc. 

Després de guanyar el Premi Joventut del Sona 9, gravar el seu primer disc 'Reina Victòria', inaugurar un segell discogràfic (Petits Miracles-Música Global), girar amb més de 50 actuacions aquest darrer any i recollir amb bona nota els fruits de mitjans, públic i crítica, sembla que Pantaleó posa la directa amb el seu pop més colorista i Pop que mai. Melodies addictives i noves sonoritats més elèctriques embolcallen amb una intenció de banda consagrada cada cançó. Un pop més total i un directe més ple i enèrgic deixa palès el treball dels components en unes composicions dissenyades a mida per aquesta ocasió.

 

Actualment Pantaleó segueix girant el seu primer llarg i produint aquestes cançons per concloure el que serà el seu segon disc als estudis La Bucbonera Records el proper mes de novembre amb la col·laboració dels estudis Labedoble.