ESTÚPIDA ERIKAH

Lluís Bòria - Veu i guitarra 

Núria Maynou - Violoncel 

Joange - Violí 


       

      PRESENTA

     “300 MIL·LISEGONS PER A CREAR UN RECORD”

 

“I no serem mai més allò que s’intuïa dins d’una cançó que ara mor d’amor...”

Després de “Fora les cendres”, Estúpida Erikah torna amb un treball més proper en què la veu i lletres de Lluís Bòria impregnen més que mai. Amb “300 mil·lisegons per a crear un record”, el de Terrassa aposta pel format acústic per dotar de vida cançons que mantenen el fil narratiu marca de la casa..

L'amor, la pèrdua, el dolor i el desig continuen bategant en les peces que Bòria ha composat, en aquesta ocasió, per ser interpretades a guitarra i veu. L'intèrpret no està sol en la nova aventura de l'Erikah, s'acompanya d'un quartet de corda que endolceix les històries quotidianes del nou llarga durada.

Amb un registre més “dylanià”, els seguidors d'Estúpida Erikah trobaran cançons que traslladen a L’EP “L'hivern al cos”, però ara d'una forma més lluminosa. L'últim treball d'EE ha permès Lluís Bòria deixar-se anar de la forma més absoluta. Les lletres mantenen l’esperit indomable del tres discos anteriors sostingudes ara en composicions més nues.

Enregistrat a l’estudi LaBedoble amb Marc Bòria i Oriol Bacardit i masteritzat per Ferran Conangla, “300 mil·lisegons...” ha comptat amb les col·laboracions de Alba Serracant, “Joange”, Pau Tost (violins), Ariadna Bataller (viola) i Núria Maynou (violoncel); del cantant de Pantaleó, Gerard de Pablo (cors) i de Roc Calvet, d’Estúpida Erikah (guitarra elèctrica).

Estúpida Erikah ha tornat amb nou cançons que caminen amb un somriure cap a la melanconia. Un somriure que serà el més còmplice de tots amb el tema que tanca el disc.