CRIS JUANICO

http://www.crisjuanico.com

 

“Tretze cançons desordenades” és el primer recopilatori de Cris Juanico.
En tretze anys de carrera en solitari,  torna acompanyat d’una nova i potent posta en escena. Un viatge ben directe, teixit amb temes de referència d’una generació i dels seus últims treballs en solitari.
Aquesta nova proposta musical combina la poètica dels païssatges gravats a les canços amb el so més pur i genuí d’un quartet de rock, formació amb la que pujarà a l’escenari en aquesta nova gira de tretze concerts.
El repertori és un recull de cançons clau en la llarga carrera d’en Cris, amb una sonoritat i color ben viscerals i punyents. Sota aquesta nova revisió sonora reviuran temes emblemàtics de Ja T’ho Diré, així com cançons dels seus discs “Memòria”, “Jocs d’amagat”, “Pedres que rallen” i “Fausta”.
Una nova lectura de cançons conegudes per a un sorprenent directe.
“Tretze cançons desordenades”
Tretze anys han passat des del primer treball en solitari de Cris Juanico i aquest número és l’argument que permet al músic fer una selecció personal i única de cançons significatives en la seva carrera musical, i que estaran recollides en un doble disc que també inclourà una tria de tretze rareses i col·laboracions en les que el cantant ha participat.

 

Un collage de cançons que omplen tant d’anècdotes i vivències com de vocabulari i melodies la seva carrera musical. Açò si, totes ben desordenades.